Premiumklass betting provider bonusinformation för alla – uppdaterad, gratis, omfattande och objektiv! Det är vårt motto. Hos oss kan du ta reda på vilka välrenommerade bookmakers som för närvarande erbjuder de bästa bonusarna för sportspel, gratisspel och bonuserbjudanden för spel på marknaden. Om du bara tittar på bonusbeloppet är du ofta inte nöjd i slutet av dagen. Det är därför inte bara värt för nya spelare att jämföra de aktuella bonuserbjudandena hos online bookmakers i detalj. Vi hjälper dig med detta och förser dig med användbara tips och tricks om vadslagning i allmänhet och bonuserbjudanden för sportspel för nya kunder och redan aktiva spelare i synnerhet. I vår jämförelse av bettingbonusar nya bettingsidor jämför vi de viktigaste kriterierna för bettingbonusar, såsom bonusbelopp, procentuell ersättning för din första insättning och bonusvillkor för de enskilda bookmakerkampanjerna på ett översiktligt sätt. Från första insättningsbonusar till gratis spel, mobilspelbonusar, vänskapsbonusar och freebet-erbjudanden till cashback-bonusar, allt finns här.

På särskilda undersidor ger vi dig de bästa och senaste bonuserbjudandena för toppmatcherna i Champions League, Europa League, Bundesliga och naturligtvis VM 2022 samt specialerbjudanden för tennis och NFL. För kunder som bor i Schweiz finns det en separat sida om bonusar för sportspel i Schweiz.

Om du vill testa bookmakers i förväg utan risk kan vi rekommendera vår sida om bettingbonusar utan insättning. Där hittar du de bästa erbjudandena för att placera ett eller två spel utan insättning. Känner du redan till de flesta etablerade bookmakers? Vad sägs om vår sida om nya spelleverantörer? Här kan du lära känna de mest spännande nykomlingarna i branschen lite bättre.

Vill du följa sportevenemang live? Inga problem. På vår sida ger vi dig all information du behöver om direktsändningar – oavsett om det är från DAZN eller direkt från din bettingleverantör.

Men wettbonus360 har mycket mer att erbjuda. Läs mer nedan om våra mål och de andra ämnen som lyfts fram på den här sidan!

Vårt mål

Idrottsvärlden blir alltmer komplex och förvirrande. Särskilt inom fotbollen uppstår nya tävlingar, både på klubb- och landslagsnivå. Det är lätt att förlora överblicken, även när det gäller sportspel. Vi på wettbonus360 har därför gjort det till vårt mål att dagligen informera dig om de mest spännande och attraktiva bonusarna från våra bookmakers. Dessutom hittar du detaljerade testrapporter där vi tar en närmare titt på bookmakerna, från insättningsbonusen för sportspel till oddsen.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.